Spa pedicure

In het decor van onze luxueuze lounge beleeft u in een ontspannen sfeer een kostbaar moment van gezelligheid samen met uw beste vriendin, uw moeder of uw zus. Natuurlijk met iets lekkers onder handbereik, heeft u samen op de bank even alle tijd voor elkaar, terwijl wij uw voeten verwennen. Meer dan leuk, gezellig helemaal ontspannen en met elkaar bijpraten. Dat is de duo spa pedicure experience, Hollywood style persoonlijke verzorging.

Gezelligheid voor twee, even ‘onder ons’ ontsnappen aan de alledaagse drukte en samen genieten van een verfijnde behandeling van uw voeten in een oase van luxe en rust! Wij zorgen voor stralende, ontspannen voeten waar u weer met plezier naar kijkt! De dieptewerking van het Soak-voetbad maakt uw voeten heerlijk zacht en verwijdert alle afvalstoffen uit de huid. Helemaal glad en aaibaar zijn uw voeten na de scrub- en serumbehandeling. De massage van uw voeten doet de rest om u helemaal mee te laten nemen in de sfeer van luxueus comfort. Tot slot kiest u een van de excellente O.P.I.-nagellakken voor een stralend eindresultaat.

test

Onze all you can treat behandelingen

Zin in een ultiem verwenmoment samen of alleen? Kies voor een all you can treat arrangement en laat je heerlijk in de watten leggen.

Stel uw persoonlijk behandeling samen door minimaal 3 (maximaal 7) modules te kiezen uit onze onderstaande all you can treat menu:

1. Bubbelend soak voetbad
2. Scrubmassage met serum
3. Teennagels knippen en vijlen
4. Eelt vijlen
5. Massage
6. Lakken met O.P.I lak
7. Masker


3 Modules

€29,95 P.P.

4 Modules

€39,95 P.P.


5 Modules

€49,95 P.P.

6 Modules

€59,95 P.P.


7 Modules

€69,95 P.P.