Gezichtsbehandeling

Geniet van een fijne gezichtsbehandeling in één van onze prachtige lounges. De behandeling stellen we samen aan de hand van jouw wensen en datgene dat jouw huid op dat moment nodig heeft. Zo krijg je altijd de best passend behandeling, het hele jaar rond!

Afspraak maken

Jeugd treatment – 30 minuten

Bij deze behand die weinig tijd heeft en toch een grondige en intensieve reiniging voor het gezicht wil.

€ 28,00


Beauty Boost – 45 minuten

Bij deze behandeling wordt je huid intensief gereinigd, de peeling lost alle dode huidcellen op van de huid waardoor de goede cellen intact blijven en je huid weer glanst en zacht aanvoelt. Tevens kan er gekozen worden voor het harsen van de bovenlip/kin en modelleren/verven van de wenkbrauwen. Dit is inbegrepen bij deze behandeling.

€ 38,00


Express treatment – 60 minuten

Bij deze behandeling wordt jouw huid intensief gereinigd. We stemmen de behandeling volledig af op de behoeftes van jouw huid op dat moment. Zo krijg je altijd de beste behandeling en verbeteren we de huidconditie zodat deze weer straalt en gladder aanvoelt. Tevens kan er gekozen worden voor het harsen van de bovenlip/kin en modelleren/verven van de wenkbrauwen. Dit is inbegrepen bij deze behandeling.Een power massage ter afsluiting maakt deze behandeling compleet.

€ 48,00


Relax treatment – 90 minuten

Gun jezelf het ultieme verwen moment met de Relax treatment.Bij deze behandeling nemen wij ruim de tijd voor een dieptereiniging en optimale verzorging van de huid. De focus ligt op maximale huidverbetering. De huid wordt stevig, elastisch en fluweelzacht met een stralende teint!Tevens kan er gekozen worden voor het harsen van de bovenlip/kin en modelleren/verven van de wenkbrauwen. Dit is inbegrepen bij deze behandeling.Geniet van een uitgebreide gezicht-, nek- en schoudermassage die deze behandeling zo relaxed maakt.

€ 63,50

Maak direct een afspraak