Banner Hair Beauty Lounge

nailbar

[vc_row fullwidth=”true” parallax=”content-moving” css=”.vc_custom_1536319217965{padding-top: 150px !important;padding-bottom: 150px !important;background-image: url(http://hair-beautylounge.nl/wp-content/uploads/2018/09/slider-nailbar.jpg?id=893) !important;}”][vc_column][vc_column_text align=”center” css=”.vc_custom_1536318383726{margin-bottom: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”]

O.P.I nailbar

[/vc_column_text][mk_button dimension=”flat” size=”large” align=”center” button_custom_width=”299″ margin_top=”45″ margin_bottom=”45″ bg_color=”#ec008c” btn_hover_bg=”#ffffff” btn_hover_txt_color=”#000000″]BOEK DIRECT![/mk_button][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”128″][/vc_column][/vc_row][vc_row fullwidth=”true” fullwidth_content=”false” css=”.vc_custom_1536321177455{margin-left: 60px !important;padding-left: 60px !important;}”][vc_column width=”1/6″ css=”.vc_custom_1536319806868{padding-right: 80px !important;}”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1536842168297{margin-bottom: 0px !important;}”]

Ontdek onze O.P.I Nailbar

In onze Nailbar is de aanden en in het bijzonder op uw nagels. Bent u niet zo tevreden over de natuurlijke vorm van uw nagels of wilt u zich eens extra mooi en verzorgd presenteren, dan kunt u in onze Nailbar een perfecte set kunstnagels laten zetten. Onze nagelspecialistes zorgen voor een fantastisch resultaat met gelnagels, gellak en acrylnagels. Bijna alles is mogelijk, of u een French manicure wilt, opvallend artwork of een mooi verzorgde, natuurlijke vorm. Kunstnagels zijn perfect geschikt om alle oneffenheden van uw nagels onzichtbaar te maken en om uw nagels te verlengen. Ook kunnen gel- en acrylnagels de gevolgen van nagelbijten en andere beschadigingen maskeren en helpen ze nagelbijten te voorkomen.

Een goede manicure is het antwoord op een droge huid, kloven en beschadigde nagels en geeft meteen zichtbaar resultaat! De ontspannende manicure geeft uw handen weer een krachtig en fris gevoel en een schitterende uitstraling. Natuurlijk worden uw handen verwend met een vochtregulerende lotion en uw nagelriemen met een verzachtende olie. Uw nagelriemen zitten weer strak, alle oneffenheden zijn verdwenen en uw nagels zijn in een perfecte vorm gemodelleerd.

Uw nagels vragen na de behandeling om kleur en creativiteit. Met uw nagels laat u zien wie u bent! Uitbundig, rustig, actief, creatief, elke persoonlijkheid en elke stemming kunt u laten zien. Voor elke stijl en elke gelegenheid vindt u zeker een excellente nagellak in onze Nailbar.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”16″][mk_gallery images=”913,914,915,916″ column=”4″ image_size=”full” hover_scenarios=”none” item_spacing=”16″][vc_empty_space height=”16″][vc_column_text css=”.vc_custom_1536842682480{margin-bottom: 0px !important;}”]

Behandelingen

U kunt kiezen uit de uitgebreide kleurencollectie van O.P.I., het summum, de ‘ultra-bom’ op het gebied van nagelverzorging. O.P.I. is hét wereldmerk en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen, ook van veeleisende gebruikers als filmsterren en modeprofessionals. O.P.I.-lakken dekken perfect en blijven extra lang zitten. O.P.I. claimt, dat de lak zelfs ‘shockproof’ is, dus meer dan een stootje kan verdragen. Bovendien bevatten O.P.I.-nagellakken geen schadelijke stoffen als tolueen of formaldehyde en worden O.P.I.-nagellakken niet op dieren getest.

O.P.I. zorgt elk voor- en najaar voor een nieuwe collectie van 12 aansprekende kleuren, passend bij de nieuwste trends op modegebied. Wat u dus ook bedenkt, in onze Nailbar is daarvoor altijd een bijpassende modekleur te vinden.

Even snel uw nagels laten bijwerken? Dat kan, net zo goed als een behandeling combineren met een Spa Pedicure-behandeling. Maak een afspraak of loop binnen en zie de mogelijkheden.

Twijfelt u over de juiste kleur, en wilt u alvast zien hoe die fantastische nagellakken in het O.P.I.-assortiment u staan, dan kunt u de gratis O.P.I. Nail Studio-app voor uw iPhone/iPad downloaden.

Prijzen

Nieuwe set acryl nagels €55

Opvullen €36[/vc_column_text][vc_empty_space height=”16″][mk_button dimension=”flat” size=”large” button_custom_width=”200″ margin_top=”45″ margin_bottom=”45″ bg_color=”#ec008c” btn_hover_bg=”#0a0a0a” btn_hover_txt_color=”#ffffff”]BOEK DIRECT![/mk_button][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”128″][/vc_column][/vc_row]